9 maart 2024

|

Nieuws & updates

|

Geschreven door

MOTIK

MOTIK Rebranding

We zijn verheugd om onze gloednieuwe positionering met jullie te delen. Onze rebranding is het resultaat van maandenlang hard werken, reflectie en samenwerking. Daarom zijn we ontzettend trots om het resultaat met je te kunnen delen.


Onze vernieuwde huisstijl

Een van de meest opvallende veranderingen in onze rebranding is onze vernieuwde huisstijl. Het begint allemaal met ons nieuwe logo, dat is ontworpen om onze kernwaarden van vernieuwing en vooruitgang te weerspiegelen. Het logo is dynamisch, met scherpe lijnen en een cutting-edge uitstraling. De kleuren zijn levendig en energiek, perfect om onze passie en enthousiasme voor creativiteit over te brengen. En onze typografie is krachtig en opvallend. We hebben veel aandacht besteed aan elk detail om ervoor te zorgen dat onze huisstijl onze nieuwe positionering perfect weerspiegelt.

Neem daarom gerust een kijkje op onze website om onze nieuwe huisstijl en positionering te leren kennen.Onze Nieuwe Positionering

We zijn nog een full-service creative agency gespecialiseerd in social-first campagnes. We bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder social media strategie, content productie en social management. Of je nu op zoek bent naar een frisse nieuwe strategie of gewoon wat hulp nodig hebt bij het beheren van je sociale kanalen, wij zijn er om te helpen.

Naast deze hoofddiensten houden wij ons bezig met innovatie. We dagen onszelf en onze klanten uit om te innoveren, zodat we verhalen kunnen vertellen die echt blijven hangen. Onze vernieuwde positionering vormt de basis van alles wat we doen en we zijn enthousiast om in deze richting verder te gaan.Onze 3D brandmovie

Naast onze rebranding hebben we een brandmovie opgenomen, waarin we experimenteren met 3D in combinatie met video. Met deze brandmovie willen we niet alleen onze technische vaardigheden en esthetische visie tonen, maar ook ons vermogen om voorop te lopen in de evolutie van digitale storytelling. De brandmovie is dan ook meer dan alleen een portfolio van wat we kunnen; het is een uitnodiging aan onze klanten en partners om samen met ons de grenzen van creatieve mogelijkheden te verleggen.